Házi betegápoló-gondozó képzés

OKJ száma:
Tanúsítványt adó képzés

Jelentkezés feltétele:
8. általános iskolai bizonyítvány megléte

Képzésünk célja az olyan szakemberek képzése, akik megfelelő egészségügyi tudással és szociális készséggel végzik a házi betegápolást, valamint gondozási alapfeladatokat látnak el a beteg saját környezetében vagy intézményi keretek között.

Hiányszakma

Jelenleg hatalmas az igény egész Európában a szakemberek iránt, ezért képzéseink tematikáit a nagyvállalatokkal szorosan együttműködve dolgozzuk ki, ezzel megteremtve a résztvevőink azonnali elhelyezkedését.

Magas várható jövedelem

Szerződött partnereinknek köszönhetően résztvevőink már kezdőként is kimagasló fizetéseket érhetnek el Magyarországon és Európa számos országában is.

Belföldi és külföldi munkalehetőségek

Több mint 50 szerződött partnerünk várja végzett résztvevőink jelentkezését főként Németországban, Hollandiában és Ausztriában, de számos kiemelt pozíció elérhető Magyarországon is.

Gyakorlatias, használható tudás

Minden tanfolyamunkon arra törekszünk, hogy résztvevőink a lehető legjobban használható tudást kapják és a jövőben valóban kamatoztathassák azt leendő munkahelyeiken.

Modulok

I. Modul – Szociális ismeretek

 • Az idős ember szociális jellemzői.
 • A beteg ember szociális jellemzői.
 • Az egészség, illetve a szociális állapot megőrzése.
 • Az ápoló személye.

II. Modul – Elsősegélynyújtás

 • Baleset megelőzés.
 • Elsősegélynyújtási alapismeretek.

III. Modul –

 • Gyakori időskori betegségek.

IV. Modul – Ápolástan, gondozástan

 • Az ápolástan története.
 • Alapfogalmak, szükségletek.
 • Az ápolt környezete, tisztálkodás.
 • Egyszerű otthoni vizsgálati módszerek.
 • Gyógyszerformák es beadási módok.
 • Krónikus sebek megelőzése es kezelése.
 • Mobilizálás, immobilizálás.

V. Modul –

 • Személyiségfejlesztés.

A képzésről

Képzésünk célja az olyan szakemberek képzése, akik megfelelő egészségügyi tudással és szociális készséggel végzik a házi betegápolást, valamint gondozási alapfeladatokat látnak el a beteg saját környezetében vagy intézményi keretek között.

Végzett résztvevőink részére nyugat-európai (német vagy angol nyelvterület) országokban hosszú távú álláslehetőséget tudunk biztosítani és partnerünk a munkába állást követő 3. hónap végén 150 Euros képzéstámogatást biztosít.

Nem szereted a mostani munkádat?
Kevés a jövedelmed?
Nincs megfelelő szakmai végzettséged?
Nehezen találsz stabil, hosszútávú munkát?

Szakmai szókincsfejlesztő angol és német nyelvtanfolyamot indítunk a képzéssel párhuzamosan, ezzel növelve az elhelyezkedési lehetőségeket. Hisz nagyobb esély nyílik azok számára, akik alap szókinccsel rendelkeznek. Az oktatás 100 órás (100 x 60 perc), melynek időpontjait a csoporttal egyeztetve akár hétköznap vagy hétvégén is meg tudjuk tartani.

Fizetés: Az óra költsége 6000 Ft/ 60 perc. Ezt az összeget kell leosztani annyi fővel, ahányan járnak a 100 órás tanfolyamra. Pl. ha 10-en  járnak, akkor 600 Ft/fő/alkalom, ha 12-en akkor 500 Ft/fő/alkalom, értelemszerűen lehet kiscsoportos órákat is tartani, minimális létszám 2-3 fő, ebben az esetben a 6000 Ft 2-3 részre oszlik. Maximális létszám 12-13 fő.

A tanfolyamnak nincs előfeltétele, olyan is jelentkezhet, aki az adott nyelvet még sosem tanulta! Az oktatáson mindenki a saját szintjének megfelelő oktatásban részesül.

Megtérülő

Külföldi és belföldi cégek lehetőséget nyújtanak, hogy akár a képzés ideje alatt, vagy végezetével résztvevőink elhelyezkedjenek. Így a befektetett tanfolyamdíj rövid időn belül megtérül.

Munka és családbarát

Rugalmas oktatási rendszerünknek köszönhetően munka és család mellett is végezhető.

Kamatmentes részletfizetés

Nem kell egy összegben befizetni a tanfolyam díját, hanem havonta egyenlő részletekben is fizethető.