Budapest – CAD/CAM + CNC programozó tanfolyam

Tervezett kezdés: 2019. 00. 00.Szervezés alatt
Helyszín: Budapest
Időtartam: 230 gyakorlatorientált kontaktóra
Oktatási napok: péntek délután
Férőhelyek száma: 18
Elmélet: 46 óra, Gyakorlat: 184 óra
Képzés: 8 x 35 000 Ft vagy 250 000 Ft egy összegben, vizsgadíj: 20 000 Ft (saját laptoppal ingyenes)
Jelentkezés Kérdezek

Scheiber Zoltán

képzési referens (jelentkezések)
[email protected]
+36 30 661 6020

A tanfolyamszervező partner neve: OKVI Továbbképző Központ Kft.

Jelentkezési határidő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hiányszakma

Jelenleg hatalmas az igény egész Európában a szakemberek iránt, ezért képzéseink tematikáit a nagyvállalatokkal szorosan együttműködve dolgozzuk ki, ezzel megteremtve a résztvevőink azonnali elhelyezkedését.

Magas várható jövedelem

Szerződött partnereinknek köszönhetően résztvevőink már kezdőként is kimagasló fizetéseket érhetnek el Magyarországon és Európa számos országában is.

Belföldi és külföldi munkalehetőségek

Több mint 50 szerződött partnerünk várja végzett résztvevőink jelentkezését főként Németországban, Hollandiában és Ausztriában, de számos kiemelt pozíció elérhető Magyarországon is.

Gyakorlatias, használható tudás

Minden tanfolyamunkon arra törekszünk, hogy résztvevőink a lehető legjobban használható tudást kapják és a jövőben valóban kamatoztathassák azt leendő munkahelyeiken.

Modulok

1. Ismétlés, felzárkóztatás

2. CAD/CAM képzés

3. CNC képzés

A képzésről

CNC, CAD/CAM programozóként sokrétű, összetett feladatokat kell megoldanod, néha kevés információból, az esetleges hiányosságokat tekintjük át az első 4 alkalommal (Ismétlés, felzárkóztatás: matematika: polár koordináta rendszer, szögfüggvények, vektorok, műszaki rajz: síkmértan, térlátás), szintfelmérő megoldás). Ne ijedj meg, ha van olyan témakör az itt felsoroltak között, amivel még nem találkoztál, elég aktívan részt venned az órákon, esetleg otthon pár órát még rászánni a tananyagokra és megszerzed a szükséges ismereteket!

Ezt követi a 2D-s műszaki rajzkészítés, helyes kontúralkotás (AutoCAD: fólia kezelés, szerkesztő parancsok, vonallánc, méretkényszerek). Majd megismerkedünk a 3D-s modellépítéssel (2D vázlat kényszerek, minta, oldalferdeség, szerelések, rajzsablonok). CAM pályagenerálás során a korábban megalkotott, helyes 3D-s modellt marjuk meg (modell betöltés, nullpont felvétel, maradékanyag, befoglaló határ, érdességmagasság, ciklusok). CNC programozást Heidenhain iTNC 530-as vezérlőn tanulunk, a világ legkedveltebb, leghatékonyabb vezérlője, párbeszédes programozás elvén működik (nem kell észben tartani a G kódokat), képesek leszünk 5tengelyes feladatokat megoldani, akár paraméteresen is! (szerszám lista, bázispont kezelés, kontúrra ráállás/leállás, paraméter lista, polár koordináta rendszer, vágóponti előtolás kezelés, program fordítás: .fwd - .rev, koordináta transzformációk, trohoid marás, ciklusok, DXF konverter, SL-ciklusok, FK: szabad kontúr programozása, nyitott kontúr, korrigált pálya előzetes kiszámítása, Plane-funkciók: Spatial, Relatív). Minden egyes tanórát követően letölthetőek az aktuális órán használt tananyagok, segédletek, file-ok, ill. az oktató által készített órai mintafeladatok is!

Nem szereted a mostani munkádat?
Kevés a jövedelmed?
Nincs megfelelő szakmai végzettséged?
Nehezen találsz stabil, hosszútávú munkát?

Megtérülő

Külföldi és belföldi cégek lehetőséget nyújtanak, hogy akár a képzés ideje alatt, vagy végezetével résztvevőink elhelyezkedjenek. Így a befektetett tanfolyamdíj rövid időn belül megtérül.

Munka és családbarát

Rugalmas oktatási rendszerünknek köszönhetően munka és család mellett is végezhető.

Kamatmentes részletfizetés

Nem kell egy összegben befizetni a tanfolyam díját, hanem havonta egyenlő részletekben is fizethető.