Létrehoztuk egyedülálló ajánlórendszerünket, amelyet elsősorban diákjaink részére ajánlunk, de akár külsős személyek is beregisztrálhatnak. Amennyiben a Gransol Akadémia online értékesítője szeretnél lenni, nincs más dolgod, mint regisztrálni és létrehozni értékesítői profilodat, bármiféle kötöttség nélkül.

 

ajánlórendszerünkrőlProfilodban az ajánlások menüpontban találsz egy egyedi linket, amelyet megoszthatsz közösségi oldalakon vagy akár elküldhetsz közvetlenül e-mailben is ismerőseidnek. Ha esetleg saját weboldallal, bloggal rendelkezel, akkor grafikus bannereket is használhatsz esélyeid növelése érdekében.

 

Pontosan hogyan is tudsz ezzel pénzt keresni? Egyszerű: ha a te azonosítóddal ellátott linkkel jelentkezik valaki képzésünkre, és tandíjának legalább egy részletét kiegyenlíti, akkor 5000 Ft jutalékot kapsz. Nem kötelező minden egyes, neked köszönhetően regisztrált és aktivált felhasználó után egyesével átvenned ezt az összeget, bent is hagyhatod, és később is kérvényezheted a jutalékok egy összegben történő kifizetését. Utóbbival kapcsolatban két opció közül választhatsz, ugyanis kérheted a kifizetést készpénzben vagy átutalással.

 

Jövőre bővítjük a rendszert, és már nem kizárólag a rajtad keresztül regisztrált és aktivált felhasználók után kapsz honoráriumot, hanem az általad beléptetett értékesítők jutalékából is. A fejlesztést követően ugyanis behozhatsz a rendszerbe magad alá új értékesítőket, és az ő sikerükből te is megkapod majd a részed. Egy jól kiépített hálózattal már jelentősebb jövedelemre tehetsz szert, amelyért csupán ajánlanod kell ismerőseidnek a Gransol Akadémia képzéseit és értékesítői rendszerét.