Akadémiánk 2017. február 11-én nyílt napot tart 9:00 órai kezdettel. A rendezvény keretein belül oktatóink bemutatják az intézményünkben magas színvonalon elsajátítható szakmák sajátosságait, emellett pedig – leendő munkáltatókként – partnercégeink is képviseltetik magukat.

Nyilt

A nyílt napon megismerhető szakmák

A résztvevők a hegesztés, a CNC-programozás, a fogtechnika, valamint a házi betegápolás, gondozás szakmákról hallgathatnak meg széleskörű tájékoztatást. Az előadások másfél órásak, nem párhuzamosan, hanem egymást követően zajlanak le, így mindenkinek lehetősége nyílik mindegyiket meghallgatni.

A szakmák mellett a cégek tevékenységeibe, elvárásaiba is bepillantást nyerhetnek vendégeink nyílt napunk folyamán. Rendezvényünk tehát egy kivételes lehetőséget nyújt a munkaerőpiac keresletének és kínálatának közvetlen találkozására, melyből természetesen mindkét fél tagjai csak profitálni tudnak.

Intézményünk célja, hogy a választott szak gyakorlati és elméleti tananyagának maximális átadása mellett, diákjaink rövid időn belül tovább kamatoztathassák a szerzett tudást. Ezen törekvésünk támogatása érdekében, 10.000 Ft kedvezményt nyújtunk akadémiánk nyílt napján történő részvételéért.