Amennyiben egy korszerűen felszerelt helyen, színvonalas elméleti és gyakorlati hegesztő képzésen szeretnél részt venni, nem kell messzire menned. Újonnan nyílt budapesti hegesztőbázisunkban tíz hegesztőbox áll tanulóink rendelkezésére, ahol négyféle eljárást sajátíthatnak el: gázhegesztést, fogyóelektródás aktív védőgázas hegesztést, AWI hegesztést, és bevontelektródás hegesztést.

 

Megnyitottuk

Mind az elméleti, mind a gyakorlati tudást egy neves oktatótól vehetik át növendékeink. A GranSol Akadémia tanára, Kelecsényi Attila, több mint 20 éve van a szakmában. Az Óbudai Egyetemen szerezte meg EWS és IWS diplomáit, és már 12 éve a multinacionális vállalatnál, a General Electricnél dolgozik. Nála jobban csak kevesen tudják megtanítani professzionális módon a hegesztéshez szükséges szakmai alapokat hazánkban.

 

Mivel a profi hegesztő szakemberek Magyarországon és külföldön is rendkívül keresettek, így nem mindegy, hogy hol tanulja ki az ember ezt a szakmát. Versenyképes tudással és gyakorlattal könnyedén el lehet helyezkedni ezen a területen, azonban ebben is segítségedre leszünk, hiszen már a képzés elvégzése alatt is kiváló szakmai kapcsolatokra tehetsz szert, valamint több külföldi munkáltatóval is partneri kapcsolatban állunk, ha határon túli terveid lennének.