A mai felgyorsult világban, ahol az internet az elsőszámú csatorna a vállalkozások és ügyfeleik között, elengedhetetlen az online marketing tevékenység. Ennek azonban számos pillére van, melyeket hazánkban nem lehet egy helyről elsajátítani.

A Gransol Akadémiában nemrég indított online marketing képzés magába foglalja a szakterülethez szükséges alapismereteket, az AdWords hatékony alkalmazását, a Facebook menedzsmentet és a márkaépítés lépcsőfokait. Emellett opcionálisan választhatók a keresőmarketingre, illetve a WordPress alapú weboldalkészítésre irányuló modulok is. 

A tanfolyam sajátossága, hogy a tanáraink nem száraz tananyagot nyújtanak át diákjaink részére, amelyhez egyébként is könnyedén hozzáférhet bárki a világhálón, hanem gyakorlati oktatást. A képzést sikeresen elvégző tanulóink, így használható tudás birtokában lépnek ki a munkaerőpiacra, ahol nagy szükség van valóban jól képzett online marketing szakemberekre.

Az online marketing képzést minden olyan ember számára ajánljuk, aki kreatív, változatos munkakört szeretne ellátni, nem riad vissza az internet világának dinamikus alakulásától és az ahhoz való folyamatos fejlődéstől, de mindemellett szeretne jól keresni. Egy vállalkozás ugyanis a szakszerűen végzett online marketing által növelheti bevételeit, mely mind a tulajdonosoknak, mind az alkalmazottaknak biztos anyagi hátteret produkál. Tanfolyamunk akár egy másik iskola vagy munka mellett is elvégezhető.