Jövőre már nem feltétlenül kell iskolapadba ülnie annak, aki valamilyen tanfolyammal szeretné bővíteni tudását, hiszen ugyanezt akár mobil applikáción keresztül is megteheti majd. Az ilyen képzésen résztvevő diákok a GranSol Akadémia saját fejlesztésű alkalmazásán keresztül kapják meg a tananyagot. Ezt mindenki önszorgalomból, a saját időbeosztása szerint megtanulja, majd szintén az applikáción keresztül tesztet ír belőle. Amennyiben a teszt sikerül, megkapja a következő tananyagot.

 

A képzés végén természetesen lesz egy nagyobb hangvételű záróvizsga, de mindenesetre egy sokkal rugalmasabb tanmenetet tesz lehetővé ez az egyedi fejlesztésű rendszer. Ha a vizsgán átmegy a diák, elküldjük az elvégzett képzésről a tanúsítványt. Mivel ez nem gyakorlati, hanem sokkal inkább elméleti jellegű oktatás, így a költségvetése is sokkal alacsonyabb lesz. Bonyolultságtól függően 30 ezer forinttól indulnak majd online képzéseink.

 

Ez az új lehetőség az ajánlórendszerben résztvevőknek is kedvezni fog. A tanfolyamok minősége ugyebár marad a régi, azonban lényegesen kevesebbe fog kerülni és sokkal rugalmasabb időbeosztással is elvégezhető, ezáltal nagyobb létszámra számítunk.