Ez a tanfolyamunk több modulból tevődik össze, mely lehetővé teszik, hogy a számítógépes programozásban egyáltalán és a már tapasztalattal rendelkező egyének is el tudják sajátítani az iOS alapú alkalmazások készítését.

Az alap modul tehát a számítógép és a programozási alapismereteket tartalmazza. Ezen felül van alap és haladó iOS képzés, így mindenki a meglévő tudása szerint tudja elvégezni ezt a tanfolyamot. A képzésünket sikeresen elvégző diákjaink az egyik legnépszerűbb mobiltelefonos rendszerre tudnak majd alkalmazásokat készíteni. Napjainkban az ilyen szakemberekre nagy kereslet van, így az elhelyezkedéshez nem férhet kétség. Állásgarancia szolgáltatásunk igénybe vételével azonban biztos munkahelyet kínálunk partnercégünk egyikénél a sikeres vizsgázóinknak. 

Az iOS programozó képzésünk keretein belül az elméleti oktatáson túl, a gyakorlatban is elsajátíthatják az alkalmazás készítést tanulóink. Ezzel egy ténylegesen használható tudás birtokában tudnak majd elhelyezkedni a munkaerőpiacon, rengeteg út nyílik meg előttük, akár nemzetközi karrierre is lehetőségük lesz. Képzésünket kortól és nemtől függetlenül bárki elvégezheti, akit érdekel egy ilyen modern, jól fizető szakma.