Képzéseink körét házi betegápoló, gondozó tanfolyammal bővítettük. Napjainkban egyre keresettebbek ezek a szakemberek, hiszen az egészségügyi intézmények kapacitása véges, sok esetben nincs lehetőség a hosszabb időszakra elnyúló ápolásra, ezért egyre többen választják, hogy gondozásra szoruló családtagjaikat saját otthonaikban lássák el.

 

 A betegápoló szakmáról bővebben

Egy betegápoló feladatköre igen széles, ugyanis a szociális gondozástól a szakápolásig sokféle teendője van, melyeket orvosi segítség nélkül, esetenként az orvossal kapcsolatot tartva kell ellátnia. A szükséges tudás megszerzése mellett egy betegápoló, gondozónak érzelmileg rendkívül stabilnak kell lennie, illetve a jó kommunikációs érzék is fontos. Amennyiben valaki alkalmasnak érzi magát erre a hivatásra, és esetleg beszél németül vagy angolul, akkor a képzés elvégzése után a GranSol Akadémia munkalehetőséget tud biztosítani számára Ausztriában.

 

Cégünk rugalmas munkaadókkal áll kapcsolatban, akik átlagosan 1500 eurós kezdő fizetést kínálnak. Ez az összeg körülbelül 450.000 Ft-nak felel meg. A 4 hét kinti munkavégzés alatt a szállás biztosított, melyet 1 hét itthonlét követ. Bizonyos partnereink még az útiköltséget is állják, tehát egy minden tekintetben kedvező munkalehetőségről beszélhetünk, amelyet érdemes megragadni.