Eleged van abból, hogy az iskolában tanultakat nem tudod használni,
vagy munkahelyet szeretnél váltani?

 

Elismerésre, magas jövedelemre és szabadságra vágysz?

Tervezett kezdés: 2019. 11. 17.
Helyszín: Budapest
Időtartam: 8 hónap
Oktatási napok: Péntek délután vagy hétvégén 1 alkalommal
Férőhelyek száma: 15
Elmélet: 223 óra
Önköltséges: egy összegben és egyenlő havi kamatmentes részletben is fizethető
Jelentkezés Kérdezek

Friedrich Ferenc

képzési referens (jelentkezések)
[email protected]
+36 70 423 2771

Jelentkezési határidő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Gyakorlatias, használható tudás

Akadémiánk nagy hangsúlyt fektet a gyakorlat orientált képzésekre. Egy jó szakmát megfelelő mennyiségű gyakorlat hiányában képtelenség jól megtanulni, így az elméleti óra számok mellett magas gyakorlati óra számokkal dolgozunk. 

Profi, elismert oktatók

Oktatóink az iparban tevékenykedő, kiemelt szakmai háttérrel rendelkező személyek, olyanok, akik a lehető legmagasabb szinten képesek átadni a megfelelő elméleti, illetve gyakorlati tudást a résztvevőinknek.

Konkrét munkalehetőségek

Több mint 50 szerződött partnerünk várja végzett résztvevőink jelentkezését főként Németországban, Hollandiában és Ausztriában, de számos kiemelt pozíció elérhető Magyarországon is.

Biztos jövő

Szerződött partnereinknek köszönhetően résztvevőink már kezdőként is kimagasló fizetéseket érhetnek el Magyarországon és Európa számos országában is.

Mit tanulhatsz nálunk?

Számítógép és programozási alapismeretek

iOS alap modul

iOS haladó modul

A képzésről

A képzésünk célja, hogy lehetőséget biztosítsunk bárki számára korosztálytól függetlenül, hogy akár korábbi programozási ismeretek nélkül is megtanulhasson a világ egyik legismertebb és legkeresettebb mobiltelefonos rendszerére alkalmazásokat készíteni. A képzés tananyagát úgy építettük fel, hogy a teljesen kezdők először megszerezzék a szükséges általános alap számítógépes és programozási ismereteket. Az itt megszerzett tudás elegendő ahhoz, hogy elkezdhessenek az iOS alapú alkalmazás készítés alapjaival megismerkedni. A képzés folyamán nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy valódi gyakorlatban is használható tudást adjunk át a résztvevők részére. Az elméletben elhangzott ismereteket azonnal gyakorlati példákon keresztül ki is próbálhatják a résztvevők. A képzés moduláris felépítésből adódóan akiknek már van programozói tapasztalata az a szintjének megfelelő modultól is becsatlakozhat a képzésbe. A képzésünk mellé lehetőség van igénybe venni az állásgarancia szolgáltatásunkat. Ami azt jelenti, hogy a modulokat sikeresen teljesítő résztvevők számára biztos munkahelyet kínálunk valamelyik partner cégünknél, ahol kiemelkedő nemzetközi karrier lehetőségek is elérhetőek. A résztvevőknek lehetőségük van elsőbbségi jelentkezésre az oktatóink által szervezett publikus meetup és workshop eseményeken való részvételre. Ezeken az eseményeken egy sokkal kötetlenebb előadás és foglalkozás keretében egy-egy speciális téma kerül az asztalra.

Nem szereted a mostani munkádat?
Kevés a jövedelmed?
Nincs megfelelő szakmai végzettséged?
Nehezen találsz stabil, hosszútávú munkát?

Sikertörténetek

Már az oktatás első napján láttam, hogy itt valódi gyakorlati tudást kapok, valódi tanároktól, akik nem hobbisták, hanem az IT iparágban minden nap aktívan programozó senior fejlesztők sok éves tapasztalattal a hátuk mögött. Az elsajátított szakmai tudáson felül, egyéb tudásra is szert tehettem mint például hogyan történik egy informatikai cégnél egy fejlesztés teljes körű projekt menedzselése.

Zoli

Már az első otthoni házifeladat alatt kamatoztathattam amit az oktatáson tanultam. Nagyon jó érzés, azt látni, hogy azonnal viszontláthatom a befektetett tanulás eredményét, a saját applikációmat, amit akár több ezer ember is naponta használhat.

Tamás

Egy bölcsész diplomával a kezemben és 10 év multi tapasztalt után, 35 évesen eljutottam oda az életemben, hogy szeretnék a jövőben olyan munkát végezni, amivel nap, mint nap értéket tudok létrehozni és, ahol a napi elvégzett munkám gyümölcsét viszont láthatom. Nem elhanyagolható szempont volt, hogy tudtam minden informatikus ismerősöm biztos anyagi hátteret tudott kovácsolni a tudásából, ez is motivált.

Balázs

3 gyermekes anyukaként sajnos nem találtam olyan rugalmasan végezhető munkát amit a családom mellett otthonról végezhetek és mellékesen amivel anyagilag is stabilizálhatom az életünket. Elsősorban a 3 gyerkőcöm adta a motivációt, hogy új szakmába vágjak 35 évesen. Boldog vagyok mert a magam ura lehetek, magam osztom be az időmet és a családomtól sem veszi el az időmet.

Ági

Olyan minőségű oktatásban részesülhettem, ami még az elvártat is túlszárnyalta. Teljes mértékben úgy éreztem, hogy az oktatást rámszabták. Rögtön minden kérdésemre választ kaptam, az oktatók nagyon kedvesek és türelmesek voltak velem. Úgy gondolom a lehető legjobb döntést hoztam, amikor jelentkeztem a képzésre.

Éva

Számomra a legfontosabb szempont amikor jelentkeztem az volt, hogy gyakorlatban ahsználható tudást szerezzek. Nem elégedtem volna meg az elméleti tudással, szerettem volna gyakorlatias, minél hatékonyabb okattásban részesülni. Itt minden elvárásomnak megfelelő oktatást kaptam, az oktatót tapasztalata és tudása teljes mértékben garantálta az effektív és gyakorlat orientált tudás átadást.

Bálint

Az érettségi után tudtam, hogy programozást szeretnék tanulni, nem nagyon tudtam, hogy is kezdhetnék hozzá. Ismerősöm ajánlotta, hogy vegyek részt egy ilyen oktatáson. Nem is számítottam rá, hogy ilyen alapos, átfogó tudást ad, ilyen rövid idő alatt. Maximálisan fel tudtam használni amit itt tanultam és végre egy sikeres, biztos állásom van, amire mindig is vágytam.

Laci

Elképzelés

Valóság

Megtérülő

Tudjuk, hogy a tudás és tapasztalat megszerzése anyagi befektetéssel jár. Ezért fontos számunkra és teszünk érte, hogy a befektetett időd, energiád és anyagi áldozataid a lehető leghamarabb megtérüljenek. A biztos elhelyezkedési lehetőségen túl, a szakmában átlag felüli kereseti lehetőség és folyamatos béremelések biztos megtérülést hozhatnak, amelyeknek a mértéke csak rajtad múlik, mi biztos alapokat biztosítunk az elérésükhöz.

Munka/iskola mellett végezhető

A rugalmas időbeosztásnak köszönhetően nem kell lemondanod a tanulmányaidról vagy a meglévő állásodról. Hatékonyan végezheted a képzésünket és tanulhatsz anélkül, hogy fel kéne hagynod a munkáddal vagy az iskolába járással. Fontos számunkra, hogy a képzésünk beilleszthető legyen a napodba, anélkül, hogy nagy áldozatokkal és döntésekkel járna.

Gyakorlatias, használható tudás

A képzésünk során nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati oktatásra, az elméleten túl igen fontos, hogy a tanulok a jövőben, munkájuk során fel tudják használni a tudást, amit kapnak. Nem elég a fogalmak ismerete, azt használni is tudni kell. Manapság gyakorlat nélkül igen nehéz érvényesülni a szakmán belül. A legfőbb célunk többek között, hogy az életben valóban használható ismereteket adjunk át a tanulóinknak, ezzel elindítva őket egy sikeres karrier úton.

Biztos karrier lehetőség

Az informatika a leggyorsabban fejlődő iparágak közé tartozik, folyamatosan változik és fejlődik. Ezért óriási a hiány van a fejlesztőkből. A programozó állások Magyarországon is a legkeresettebb szakmák egyike közé tartozik, jelenleg több mint 20 ezer betöltetlen állás várja gazdáját. Képzésünk elvégzése után állásgaranciát biztosítunk, így az első munkahelyed kereséséhez kapcsolódó stressztől is mentesülsz. A megszerzett tudásodat a tanfolyam elvégzése után azonnal kamatoztathatod a legmenőbb IT cégeknél.

Gyorsabb, mint egy diploma

Több év körítés és felesleges információ áradat helyett, amivel a diploma megszerzése járna, mi egy hatékony, gyakorlatias, az életben igazán használható képzést nyújtunk, aminek a végén a megszerzett képzettséged biztos álláshoz és sikeres karrierhez juttat. Mindezt a lehető leggyorsabb és legeffektívebb módon tesszük, így segítve téged a céljaid elérésében. Ha a hatékonyság motivál, a lehető legjobb választás számodra a mi képzésünk.

Fontos! Saját gép használata szükséges a tanfolyam alatt!