CNC, CAD/CAM programozó

Képzések, tréningek

Partnereink által küldött résztvevők számára képzést szervezünk országosan megrendelőink telephelyén vagy saját helyszínen, ahol szakma specifikusan, az egyedi igényeknek is megfelelve szerezhetik meg a kívánt tudást vagy tanúsítványt. A képzési rendszer moduláris felépítésű, amely lehetővé teszi a tényleges igényeket kielégítő program kiválasztását, összeállítását. CNC-s területen dolgozó szakemberektől elvárás az alapos, biztos műszaki ismeret és CNC-s szakismeret. Az alábbi témakörökben segítünk felzárkóztatni, tovább vagy átképezni a cég munkavállalóit:

  • Matematika: koordináta rendszerek (derékszögű, polár, henger), vektorok, szögfüggvények;
  • Műszaki rajz: síkmértan (érintő, körérintő, helyes kontúr felépítés), térmértan (térlátás: nézet párosító feladatok, csonkítások), géprajzi ismeretek (rajzolvasás, rajzértelmezés, ISO szabványok);
  • CAD: CAD-es környezetben kontúralkotás, furattábla készítés (AutoCAD), modellépítés szabályai (Solid Edge);
  • CAM: pályagenerálás (EdgeCAM);
  • CNC programozás: egyszerű feladatoktól akár 5tengelyes, paraméteres programozásig.

A tematika és ütemterv kialakításánál figyelembe vesszük a cég dolgozóinak előzetes tudását, valamint munka beosztását így biztosítva a tanfolyamon, tréningen való részvételt. Oktatóink az iparban szerzett nagy tapasztalattal rendelkeznek, így garantált a használható, gyakorlatias tudás átadása.  

Kinek ajánljuk? Azon cégek számára, akik szeretnék fejleszteni jelenlegi CNC szakembereik tudását.
A szolgáltatás ára: 160.000 Ft.-tól/nap
Továbbképzés és átképzés

Kooperatív duális képzés

100.000 Ft.-tól / résztvevő

Lakossági tanfolyamaink során, rugalmasan, partnereink munkaerő igényének is megfelelően tudjuk felkészíteni a kiválasztott résztvevőinket az adott munkára. Partnereink pontos igényeit és képzéseink szakmai és vizsgakövetelményét egyesítjük a hatékonyabb és magasabb szintű képzés érdekében. Tanfolyamaink időtartama résztvevőink előzetes tudását, az előírt kötelező óraszámokat és vizsgára, valamint munkára való felkészülést is figyelembe véve átlagosan 8 és 10 hónap. A képzés partnereink ellenőrzése mellett zajlik, ahol közvetlenül elérik a résztvevőket.

Kooperatív duális képzés

Marketing együttműködés

15.000 Ft.-tól / hirdetés

Aktív és végzett résztvevőink, valamint partnereink révén több ezer fős adatbázissal rendelkezünk. Szakmai tudásukat, gyakorlati tapasztalataikat és a szakmát is jól ismerjük, így nem kell keresgélnünk, eljuttatjuk hozzájuk a konkrét munkalehetőséget.

Egyed Levente

intézmény vezető

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérjen egyedi ajánlatot!