Eleged van abból, hogy az iskolában tanultakat nem tudod használni,
vagy munkahelyet szeretnél váltani?

 

Elismerésre, magas jövedelemre és szabadságra vágysz?

Tervezett kezdés: 2019. 11. 17.
Helyszín: Budapest
Időtartam: 3 hónap
Oktatási napok: Péntek délután vagy hétvégén 1 alkalommal
Férőhelyek száma: 15
Elmélet: 60 óra
Önköltséges: egy összegben és egyenlő havi kamatmentes részletben is fizethető
Jelentkezés Kérdezek

Varga József

képzési referens (jelentkezések)
[email protected]
+36 70 423 2771

Jelentkezési határidő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Gyakorlatias, használható tudás

Jelenleg hatalmas az igény egész Európában a szakemberek iránt, ezért képzéseink tematikáit a nagyvállalatokkal szorosan együttműködve dolgozzuk ki, ezzel megteremtve a résztvevőink azonnali elhelyezkedését.

Biztos jövő

Szerződött partnereinknek köszönhetően résztvevőink már kezdőként is kimagasló fizetéseket érhetnek el Magyarországon és Európa számos országában is.

Konkrét munkalehetőségek

Több mint 50 szerződött partnerünk várja végzett résztvevőink jelentkezését főként Németországban, Hollandiában és Ausztriában, de számos kiemelt pozíció elérhető Magyarországon is.

Profi, elismert oktatók

Minden tanfolyamunkon arra törekszünk, hogy résztvevőink a lehető legjobban használható tudást kapják és a jövőben valóban kamatoztathassák azt leendő munkahelyeiken.

Hiányszakma

Manapság már másképpen lehet elérni az embereket, mint korábban. A hagyományos marketing csatornák, mint a televízió, vagy a rádió a végnapjaikat élik, miközben az online marketing erőfeszítés nélkül hódítja meg az egész marketing piacot. Megfelelő szakemberek nélkül ez a piac sem tud virágozni.  

Szakály Péter

Jó kereseti lehetőség

A fogyasztói szokások az utóbbi évtizedben gyökeresen átalakultak, amely a marketingben, mint hiányszakmában kiaknázatlan lehetőségeket eredményez. Naponta indulnak olyan új online platformok, amelyekről ma még nem is hallottunk, de ezeket fél éven belül már valószínűleg mindenki használni fogja.  

Szakály Péter

Szabadabb élet

Egy saját vállalkozás nagyon sok előnnyel jár hosszútávon. Egyrészt az ember saját maga oszthatja be az idejét ezáltal napközben is képes elintézni olyan dolgokat, amelyeket szigorú, kötött munkarenddel nem. Másrészt akár otthonról, akár egy kávézóban, vagy akár a strandon koktélt szürcsölgetve laptopról képes elvégezni a munkáját, amely bizony korai kiégés nélküli életet eredményezhet.

Szaladják Linda

Elismerés

Mindenki számára fontos, hogy méltóképpen ismerjék el a munkásságát. A folyamatos pozitív visszagazolás új lendületet szolgáltat a további fejlődéshez, illetve megerősíti az embert abban, hogy jó az, amit csinál. Nem utolsó sorban pedig az elismerés nagyobb önbizalmat adhat, amely szakmai versenyeken való részvételhez biztosít bátorságot, amely hosszútávon szakmai díjak bezsebelését eredményezheti.  

Szaladják Linda

Kreativitás kibontakoztatása

Online marketingesként fontos a kreativitás, amely a problémákra való reagálást, a dolgok tágabb szemléletét segíti elő. A kreativitás egyfajta megoldáskeresés, amely egy plusz löketet, monotonitás mentességet biztosít, ugyanis mindenki igényét máshogyan kell kielégíteni marketing szempontból. Munkánk mellett a kreativitásra az időnk beosztásában és a napunk megszervezésében is szükség van online marketingesként.

Klausz Melinda

Fiatalos munkakörnyezet

Online marketingesként törekedni nem csak a körülöttünk dolgozó emberek fiatalos lendületére kell, hanem az egyfolytában változó újdonságként megjelenő online eszközökre is, amelyek a gyorsabb munkavégzést teszik lehetővé. Csak úgy tudunk haladni a korral, ha mindig képesek vagyunk megújulni, befogadni számunkra még ismeretlen területeket az online marketing világán belül, amelyeket beépíthetünk a vállalkozásunkba ezzel sarkallva fejlődésre cégünket.

Klausz Melinda

Vezetői pozíció

Jó vezető az, aki csapattagként is jól tud együttműködni, mialatt a vállalkozásán belül minden egyes részletre ugyan olyan figyelmet tud fordítani. Ő az a személy, aki magabiztosan irányítja a cég minden területét, aki összefogja a körülötte dolgozókat egy közös cél érdekében

Klausz Melinda

A képzésről

Célunk utánpótlás jelleggel képezni tantermi környezetben, de mégis gyakorlatias használható ismereteket átadva online marketing szakembereket, akik a mai sikeres vállalkozások fejlődését segítik elő. A tanfolyamon a megszokott marketingképzéstől eltérően eseti példákon keresztül tanítjuk meg a résztvevőknek, hogyan működik az online marketing.

Mit tanulhatsz nálunk?

Általános online marketing

Megtanulhatsz általánosságban felépíteni egy jól működő marketing rendszert, itt szó lesz marketing stratégiáról és az egyes online marketing eszközökről.

Oktató: Szakály Péter

Adwords modul

Eseti példákon keresztül megtanítjuk az Adwords kampányok beállításait és a rendszer működését.

Oktató: Szaladják Linda

Közösségi média-Facebook modul

Ez a rész a Facebook kampányok beállításairól, valamint közösségi médiákban való hatékony megjelenésről szól.

Oktató: Klausz Melinda

Márkaépítés modul

Többek között szó lesz a vállalkozó motivációiról, a lehetséges arculati alapelemekről, hiteles kommunikáció megfelelő csatornáiról és tippek a vállalkozások megkülönböztetését biztosító egyedi márkaélmény formáira.

Oktató: Mészáros Róbert

Weboldalkészítés (WordPress) +SEO modul

(+1) Opcionálisan választható modul

Sikertörténetek

A Keresőreklám Online Reklámügynökség vezetője. 7 év online marketing tapasztalat. Több száz magyar és nemzetközi marketing kampány.

Szakály Péter

Online marketing szakember

Nem szereted a mostani munkádat?
Kevés a jövedelmed?
Nincs megfelelő szakmai végzettséged?
Nehezen találsz stabil, hosszútávú munkát?

Megtérülő

Tudjuk, hogy a tudás és tapasztalat megszerzése anyagi befektetéssel jár. Ezért fontos számunkra és teszünk érte, hogy a befektetett időd, energiád és anyagi áldozataid a lehető leghamarabb megtérüljenek. A biztos elhelyezkedési lehetőségen túl, a szakmában átlag felüli kereseti lehetőség és folyamatos béremelések biztos megtérülést hozhatnak, amelyeknek a mértéke csak rajtad múlik, mi biztos alapokat biztosítunk az elérésükhöz.

Munka/iskola mellett végezhető

A rugalmas időbeosztásnak köszönhetően nem kell lemondanod a tanulmányaidról vagy a meglévő állásodról. Hatékonyan végezheted a képzésünket és tanulhatsz anélkül, hogy fel kéne hagynod a munkáddal vagy az iskolába járással. Fontos számunkra, hogy a képzésünk beilleszthető legyen a napodba, anélkül, hogy nagy áldozatokkal és döntésekkel járna.

Gyakorlatias, használható tudás

A képzésünk során nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati oktatásra, az elméleten túl igen fontos, hogy a tanulok a jövőben, munkájuk során fel tudják használni a tudást, amit kapnak. Nem elég a fogalmak ismerete, azt használni is tudni kell. Manapság gyakorlat nélkül igen nehéz érvényesülni a szakmán belül. A legfőbb célunk többek között, hogy az életben valóban használható ismereteket adjunk át a tanulóinknak, ezzel elindítva őket egy sikeres karrier úton.

Biztos karrier lehetőség

Az informatika a leggyorsabban fejlődő iparágak közé tartozik, folyamatosan változik és fejlődik. Ezért óriási a hiány van a fejlesztőkből. A programozó állások Magyarországon is a legkeresettebb szakmák egyike közé tartozik, jelenleg több mint 20 ezer betöltetlen állás várja gazdáját. Képzésünk elvégzése után állásgaranciát biztosítunk, így az első munkahelyed kereséséhez kapcsolódó stressztől is mentesülsz. A megszerzett tudásodat a tanfolyam elvégzése után azonnal kamatoztathatod a legmenőbb IT cégeknél.

Gyorsabb, mint egy diploma

Több év körítés és felesleges információ áradat helyett, amivel a diploma megszerzése járna, mi egy hatékony, gyakorlatias, az életben igazán használható képzést nyújtunk, aminek a végén a megszerzett képzettséged biztos álláshoz és sikeres karrierhez juttat. Mindezt a lehető leggyorsabb és legeffektívebb módon tesszük, így segítve téged a céljaid elérésében. Ha a hatékonyság motivál, a lehető legjobb választás számodra a mi képzésünk.

Megtérülő

Külföldi és belföldi cégek lehetőséget nyújtanak, hogy akár a képzés ideje alatt, vagy végezetével résztvevőink elhelyezkedjenek. Így a befektetett tanfolyamdíj rövid időn belül megtérül.

Munka és családbarát

Rugalmas oktatási rendszerünknek köszönhetően munka és család mellett is végezhető.

Kamatmentes részletfizetés

Nem kell egy összegben befizetni a tanfolyam díját, hanem havonta egyenlő részletekben is fizethető.